Много хора си мислят че хората които се занимават с информатика, математика, или някаква друга подобна наука обикновено нямат чувство за хумор, ама никакво. Какво да ви кажа – така е. Само дето има изключения. Гордея се с колегите дето конструират самолети, и тези които ги поддържат (абе става въпрос за support хората ма не знам как е на български, едва ли поддръжка). Та ето какво правят пичовете от нямане на работа:

http://cruftbucket.com/2007/10/31/aircraft-engineers-funny-guys/

При такъв support не искам да съм пилот без чувство за хумор, честно. И позволете да завърша с един цитат от моето любимо шоу Music Idol:

Питат Фънки какво ще каже за изпълнението на последния идол, а той: “Еми аз каквото и да кажа, няма значение. Да видим какво ще каже Булгарише фолке.”

При това Есил Дюран се обажда: “Какво пак сега с фолка, вие все нещо като стане фолка Ви е виновен.”

Простете липсата на коментар от моя страна върху последното. Държа да отбележа, че е предадено по памет, а не дословно, така че ако не съм разбрал Г-жа Дюран правилно, сори. Колко старание за пунктуация и правопис, не е истина. За последно. И тъй като Роб казва накрая поне да благодарим на публиката ако не друго – Благодаря, публико!