Мдааа, не мислех, че ще се стигне до това, но ето… изненада. Ами този пост е само за пълнолетни. Абе знаете ли, поста си го четете колкото искате, дори да сте под 18, но за Бога, не кликайте тук. И тъй като това продължава да се чете от хората които не са кликнали там, сигурно би било проява на уважение към скъпата публика да продължа да пиша.

Имам в стаята една ракла, ама олд скуул. Тя е между стената и едно легло и е супер удобно да си поставяш разни неща на нея докато спиш или лежиш. Примерно телефона, който ще звънне сутринта, или книжката. Та като посегнах да си взема телефона нещо не успях да поема командването над дясната си ръка и го пратих с един шамар зад раклата. Някой е решил раклата да стои вдигната на трупчета, може би за да е висока колкото страничната дъска на леглото. По тая причина, телефона вместо да отиде зад раклата се озова под нея.

2 часа и половина. Толкова време ми отне да разместя 2 легла и една ракла на трупчета докато си открия телефона. Забележете съвсем сам го извадих, кайнд ъф с една ръка докато с другата повдигах раклата. Все пак всички тези усилия не бяха напразно. Успях да открия много вещи които съм търсил в даден момент безуспешно.

2 молива, един химикал, плакат на хонда, рисунка на брат ми от 6ти клас, кибрит, скрита кутия Мелник от времето когато крадях от баща ми, зар, кутия от Rainbow Spring и 10 лева от старите. Е кажете сега кой има по-голямо съкровище?

Недоволни малолетни има ли още? Щото всичко това написах само за да има нещо. Основната цел на поста е там където пише “тук”.