Първо искам да изразя учудването си. Днес за първи път прегледах статистиките на блога по-подробно и се оказа, че 3ма човека са го посетили след като са написали в някой сърч енджин “серийни убийци” :О. Аз… такова… не знам как стават тия неща, но не искам да привличам посещения от social outcasts и криминални типове. За това май трябва да се скарам на Киро. Както и да е де, просто като информация – неоспорвания хит в блога разбира се е Кен Ли.

Та, темата днес – Бой бендове и Гърл бендове, каквито се сетите там. Това е един скромен опит да споделя музиката, която съм гледал по МТВ като малък/млад и да питам дали някой помни тези неща. А именно – зората на:

  1. Backstreet Boys, of course
  2. Spice Girls
  3. Westlife
  4. Boyzone

Е, има и още но не се вписват в категорията “бой/гърл бенд”. Гледам ги тези неща след толкова години и си мисля как се е променила поп културата. Дали е към добро или лошо ще кажете вие.

П.С. Никога досега не съм писал Вие с главна буква. Не е от неуважение, а от мързел да се пресегна до shift-а. Та аз дори и имена пиша с малка буква по принцип. Същото се отнася и за пунктуацията. Извинете!