От известно време се опитвам да измисля някаква идея за бизнес в България, която би донесла приходи. Всичко, за което се сещам беше някак си неприложимо за нашата мила родна страна. Днес обаче осъзнах истината.

Най големия проблем на България според мен е простотията и корупцията. Сами по себе си тези 2 неща пречат на бизнеса. Аз обаче осъзнах, че също така пораждат една възможност – възможност за забогатяване чрез критикуване на самата простотия. Много хора се възползваха в последно време. Има такива абсурди, че се навъдиха какви ли не телевизии, вестници, списания, онлайн медии, съветници, гадатели, ясновидци и професионални шоумени, които се правят на идиоти осмивайки българската простащина. За пари.

Понякога ми се иска да имам малко свободно време, та да си впрегна мозъка и аз да измисля нещо такова, че да ми се чудите на акъла. Да живее най-доходоносния български бизнес. Да живеят и сценаристите на Слави.

Скакалец и молец, торен бръмбар – вдовец, паяци, папатаци, пеперуди, други буби, комари, акари, дървеници, къкрици… ах… буболечка!

[youtube=http://www.youtube.com/v/XZ7uY0OUfss]