hubavica hubavec

До всички хубавци и хубавици.

Иде лято. С това глобално затопляне още Май месец ще става за море, така че време няма никакво. И ако ми се размотавате така като зимата с некви дебели якенца и палтенца няма да стане. Зат’ва се фанете у ръце и се направете да изглеждате манияшки. Не искам обикновени прически. Не искам обикновени тениски, още по-малко обикновени очила и обувки. Искам мода!

На Преслава как не и е студено зимата и си носи марковите роклички, а? И вие можете, сигурен съм. Така че отсега да се разберем. Всички до един почвате с фитнеса от утре. Всички до един сменяте гардероба от утре. Молове нови колкото искате, така че да не чувам оправдания. Аз не разбирам много и не знам тая година дали на мода ще са бъбреците или имо (на латиница emo) прическите, но оставам избора на вас.

Марш на шопинг отсега, за да сте неотразими. Да не се караме, окей? За справки – наръчник на хубавеца и наръчник на хубавицата. Ако има въпроси – шоуто на Азис, Планета и каквото друго там има за пример по телевизията. Айде и да не чувам оправдания.