miss

Ако отговорим на този въпрос, това означава ли, че сме интелигентни? А ако имаме 2 висши, едното от които Право, и пак не можем да отговорим, това означава ли, че хич не сме интелигентни? Добре де, тогава как да тестваме дали сме интелигентни? Ми как – със SMS-и. Да гласува народонаселението за нашата интелигентност и да претендираме после, че щом 40% ни мислят за интелигентни, значи сме интелигентни.

Знам ли – щом красотата така се преценява, защо не и интелигентността? Всички тези приказки са по повод новата ни миска – Антония Петрова.

То открай време е ясно, че с такива конкурси се правят пари. Проблема е, че вече е много явно и показно. Нямам нищо против организаторите да праскат "тунинговано пернишко голфче втора ръка" (вижте 2рия коментар под статията), имам против, когато е под прикритието на общонационални класации и конкурси.

На всеки чужденец дошъл в България му се приказва как Българките били най-хубавите. И аз като имам гости същото им говоря. Ама сега ме е срам какво ще си помислят ако видят някоя новина за новата Мис България.

А ето го и линка към въпроса за ЕС, благодарение на Марта. Ето и още няколко линка (да не кажете пък, че си измислям):